ZZPtopsales is in 2017 opgericht met de gedachte te voorzien in een platform dat staat voor hoogwaardige kwaliteit in de salesbranche. Dat is de reden waarom de beste salesbedrijven met ons willen samenwerken. Wij brengen gemotiveerde verkopers en salesbedrijven bij elkaar teneinde de wensen van beide partijen te bedienen. Wij kunnen enerzijds de salesbedrijven voldoende klanten bieden en anderzijds de verkoper voorzien van een hoge vergoeding en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast bieden wij gratis begeleiding en coaching op maat om de verkoper te laten groeien tot een volwaardige sales professional.

Door onze betrokkenheid ervaren veel van onze sales professionals een sterke binding, die ervoor zorgt dat de werksfeer altijd goed is en er optimaal kan worden gepresteerd. Regelmatig worden er uitjes of bijeenkomsten georganiseerd om de behaalde resultaten te vieren. De meest succesvolle Partners (zo worden onze sales professionals ook wel genoemd) worden uitgenodigd voor een weekendlange Champions Trip naar een buitenlandse stad. Denk aan Berlijn, Londen, Rome, Stockholm, Ibiza, Marrakech en Athene.

ZZPtopsales brengt je verkoopskills naar een hoger niveau en staat aan het begin van een mooie salescarrière of blaast het een nieuw leven in, indien je al enige ervaring hebt.

Team ZZPtopsales