Wat is ZZPtopsales?

ZZPtopsales is een platform dat sinds 2017 zelfstandige salesprofessionals verbindt aan de beste adverteerders van Nederland.

Hoe solliciteer ik?

Via de “meld me aan” knop kan je digitaal je gegevens doorsturen, waarna jij persoonlijk wordt teruggebeld.

Wat is het proces na de aanmelding?

Na een telefonisch gesprek nodigen wij je uit voor een vrijblijvende informatiebijeenkomst om kennis met elkaar te maken. Tijdens de bijeenkomst krijg je meer uitleg over het platform en mogelijkheden. Uiteraard heb jij de gelegenheid om al jouw vragen te stellen.

Wat zijn de werkzaamheden en mogelijkheden?

De werkzaamheden bestaan uit het verkopen van producten binnen de volgende branches:

<ul>
<li>Energie</li>
<li>Goede doelen</li>
<li>Telecom</li>
<li>Media</li>
</ul>

Dit kan zowel telefonisch als Door 2 Door. Uiteraard bestaat er ook de mogelijkheid om vanuit huis te werken.

Kan ik hier werken zonder saleservaring?

Ervaring is een pre, maar zeker niet noodzakelijk. Bij ZZPtopsales zijn er namelijk voldoende begeleiders die jou zonder extra kosten een vliegende start bieden.

Krijg ik een training?

Als starter ontvang je persoonlijke coaching en begeleiding op maat. Hierin zal jou product- en salestraining worden geboden om je te laten ontwikkelen tot een ware salesprofessional. Als je in loondienst gaat (trainee) word je alle kneepjes van het vak door de beste salestoppers geleerd totdat je zelfstandig aan de slag kunt.

Hoe kom ik aan mijn eerste €6000 per maand?

De coaches zullen jou altijd de juiste tips en tricks geven om je het maximale resultaat te laten behalen. Het is natuurlijk ook afhankelijk van je eigen inzet en talent. Er zijn bij ons verkopers die meer dan € 15.000,- per maand verdienen! Je kan altijd eerst langs komen om met de verkopers of met een coach te praten. Dan zie je met eigen ogen hoe dat in de praktijk gaat. Meld je daarom snel aan om een infomatiebijeenkomst bij te kunnen wonen.

Wat zijn naast de hoge vergoedingen nog meer redenen om via ZZPtopsales te werken?

De hoge vergoeding is voor de meesten de grootste drijfveer om bij ons te werken. Wij bieden echter meer dan dat! Zo heb je een persoonlijk account, waarin je jouw resultaten en van anderen kan bijhouden. Daarnaast bieden wij ontbijt, lunch en avondeten. Partners die goed presteren worden extra beloond met leuke uitjes binnen en buiten Nederland.

Waar kan je werken?

Het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam. Ook is er een locatie in Groningen. Verder bestaat er naast telefonisch, ook een mogelijkheid om Door to Door of lekker vanuit huis te werken.