ZZPtopsales biedt naast een carrière als sales professional ook een andere mogelijkheid om rijkelijk te worden beloond. Om de functie sales professional zo goed mogelijk te bekleden, is het handig om over de volgende karaktereigenschappen te beschikken:

  • Gedrevenheid
  • Ambitieus
  • Overtuigingskracht

Sommigen zullen zich hierin herkennen en kunnen direct met ons contact opnemen. Het kan zijn dat jij over andere eigenschappen beschikt, maar wel iemand kent die in het hierboven geschetste profiel past. Ook dan is het voor jou mogelijk om een extraatje bij te verdienen.

We noemen het een extraatje, maar het is werkelijk veel geld! Zo kan je bij eenieder die je aanbrengt, en deze persoon minimaal €2000,- per maand heeft omgezet,  een eenmalige vergoeding van €50,- verwachten. Heb je meer dan 5 mensen naar ons doorgestuurd en zij behalen het minimum van €2000,- ex. btw per maand, dan ontvang je €100,- netto per persoon. Let op, deze vergoeding ontvang je eenmalig per aangeleverde persoon.

Het is dus denkbaar dat je in één maand €500,- kan verdienen door maar 5 succesvolle mensen met ons in contact te laten komen. Sterker nog, als je er heel erg goed in bent, kan dit gemakkelijk oplopen tot €1000,- per maand. Zorg ervoor dat de persoon die wordt aangebracht jouw e-mailadres en telefoonnummer doorgeeft tijdens de sollicitatie. Op deze wijze kunnen wij met jou in contact treden.